Izdelki za trgovine

Paketi PROMIS

Promis4W/Lite

Promis4W/Lite je osnovni paket za trgovino. Omogoča delo na enem prodajnem mestu in enem računalniku, ki služi  kot poslovodjeva pisarna. Namenjen je manjšim trgovinam z enim prodajnim mestom. Če je prodajno mesto računalnik, je na njem nameščen tudi program za prodajo (blagajniški program).

Program ima vgrajeno pomoč, ki omogoča sprotne nasvete pri delu, ter uporabniški priročnik, ki je  na distribucijskem CD-ju v elektronski obliki, lahko pa ga tudi natisnete na svojem tiskalniku.

Promis4W/PRO

Promis4W/PRO  je razširjeni paket  za trgovino. Omogoča delo na več računalnikih, na lokalnem omrežju ali preko interneta. Sočasno lahko v programu Pisarna poslovodje dela neomejeno število uporabnikov. Priključite lahko eno ali več blagajn. Osnovna licenca zajema neomejeno število uporabnikov programa Pisarna poslovodje in licenco za eno prodajno mesto. Za vsako dodatno prodajno mesto potrebujete dodatno licenco.

Program omogoča vse vrste komunikacije s prodajnimi mesti, elektronske dobavnice, elektronsko inventuro in obračun bonitete stranke, neomejeno število skladišč in drugo.

V program je vgrajena pomoč, ki omogoča sprotne nasvete pri delu, na distribucijskem CD-ju pa je tudi uporabniški priročnikv elektronski obliki, ki ga lahko natisnete na svojem tiskalniku.

Promis4W/Blagajna

Ta paket je dodatna licenca za blagajno. Nabaviti jo je mogoče le kot dopolnitev programskega paketa Promis4W/PRO.

  Na vrh strani