Izdelki za gostinstvo

Paketi RESTY

Resty -  Samostojna blagajna

Resty Samostojna blagajna je program, ki vaš računalnik spremeni v blagajno. Opis in namestitev ...

Resty4W/Lite

Resty4W/Lite je osnovni paket za gostinstvo z materialnim poslovanjem. Omogoča delo na enem prodajnem mestu in enem računalniku, ki služi  kot poslovodjeva pisarna. Namenjen je manjšim lokalom z enim prodajnim mestom. Če je prodajno mesto računalnik, je na njem nameščen tudi program za prodajo (blagajniški program), lahko pa je namesto programa na računalnik  priključena pametna elektronska  blagajna s serijsko komunikacijo (največ ena).

Program ima vgrajeno pomoč, ki omogoča sprotne nasvete pri delu, in uporabniški priročnik, ki je na distribucijskem CD-ju v elektronski obliki in ki ga lahko natisnete na svojem tiskalniku.

Resty4W/PRO

Resty4W/PRO je razširjeni paket za gostinstvo. Omogoča delo na več računalnikih, lokalnem omrežju ali preko interneta. Sočasno lahko v programu Pisarna poslovodje dela neomejno število uporabnikov. Priključite lahko eno ali več blagajn. Osnovna licenca zajema neomejeno število uporabnikov programa Pisarna poslovodje in licenco za eno prodajno mesto. Za vsako dodatno prodajno mesto potrebujete dodatno licenco.

Program omogoča vse vrste komunikacije s prodajnimi mesti, elektronske dobavnice, elektronsko inventuro in obračun bonitete stranke, neomejeno število skladišč in drugo.

Program ima vgrajeno pomoč, ki omogoča sprotne nasvete pri delu, in uporabniški priročnik, ki je na distribucijskem CD-ju v elektronski obliki in ga ga lahko natisnete na svojemtiskalniku.

Resty4W/Blagajna

Ta paket je dodatna licenca za blagajno. Nabaviti jo je mogoče le kot dopolnitev programskega paketa Resty4W/PRO.

Resty4W/Menza

Ta paket poleg standardnih funkcij gostinskega poslovanja omogoča vodenje menze.Uporabniki storitev v menzi lahko na blagajni plačujejo z identifikacijskimi karticami za registracijo delovnega časa oziroma dostopa. Matični podatki o uporabnikih so povezani s kadrovsko evidenco v podjetju, obračun pa se povezuje s finančno-računovodskim sistemom podjetja.

Ta paket je mogoče uporabljati le kot nadgradnjo programskega paketa Resty4W/PRO.

  Na vrh strani